Adatkezelési irányelvek

www.kszt.hu címen üzemelő portál - a továbbiakban weboldal - nyilvános felülete valamennyi, a szükséges technikai feltételekkel rendelkező internetező számára szabadon, azonosítás nélkül elérhető. A weboldal nem gyűjt és nem tárol a látogatókról azok egyedi azonosítását lehetővé tevő adatokat. A weboldalt futtató - tárhelyszolgáltató által üzemeltetett - kiszolgáló, statisztikai felhasználásra alkalmas adatokat - operációs rendszer, böngésző típusa, verziószáma, a látogató által használt IP cím által azonosított ország, stb. - gyűjt és tárol. Ezek az adatok nem személyhez kötöttek, kizárólag a szolgáltatás fenntartását, illetve minőségének biztosítását szolgálják, semmilyen más célú felhasználás nem történik.

A weboldal egyes szolgáltatásainak igénybevételéhez a felhasználónak adatokat kell megadnia. Az adatok megadása önkéntes, egyben az adatkezelési szabályok tudomásulvételét jelentik. 

Kapcsolat űrlap

A kapcsolat űrlap segítségével üzenetet lehet küldeni a Testület elnökének, illetve technikai kérdésekben az oldal adminisztrátorának. Az űrlapon nevet, e-mail címet, az üzenet tárgyát, és magát az üzenetet kell közölni. Az oldal nem tárolja a megadott nevet és e-mail címet, azt kizárólag az e-mail továbbításához használja fel. Ezen adatok csak az üzenet küldőjével való esetleges kapcsolatfelvételhez szükségesek, és csak az üzenet címzettje ismeri meg azokat.

 

Valamennyi, a weboldalon megadott adatot kizárólag az adatközlés céljával összhangban használunk fel, harmadik félnek nem adjuk ki és nem értékesítjük, külső félnek hozzáférést az adatokhoz nem biztosítunk.